Cenik

INFORMACIJE GLEDE KOSIL NA TEJ POVEZAVI

Plačilo delavnic, s strani vsakega posameznika, mora biti poravnano najkasneje v 7 dneh od oddane prijave. Po prijavi boste prejeli sporočilo s podatki o plačilu. V kolikor vašega plačila v roku 7 dni ne bomo prejeli, bo vaša prijava izbrisana.

MOŽNOST DELJENEGA PLAČILA

Lahko se odločite in uporabite možnost deljenega plačila: ob registraciji plačate 50 EUR (plačilo je nepovratno), preostanek pa poravnate najkasneje do konca avgusta. Po prijavi boste prejeli sporočilo s podatki o plačilu. V kolikor vašega polnega plačila ne bomo prejeli do konca avgusta, bo vaša prijava izbrisana. Vplačanih 50 EUR ne vračamo.

Če sporočila s podatki o plačilu ne prejmete v 24 urah od prijave, nam pred plačilom to sporočite na registration@sweetjazz.si. Z enim bančnim prenosom lahko poravnate plačila za več oseb; prosimo, da v tem primeru navedete ID številke vsakega posameznika. Hvala!

Vse cene veljajo za eno osebo:

SweetJazz FULL PASS (vključuje 9 ur delavnic v soboto in nedeljo, tri plesne večere in nedeljsko druženje ob večerji): 150 EUR

SweetJazz PARTY PASS (vključuje vstop na vse plesne večere, brez nedeljskega druženja ob večerji): 30 EUR

Vstopnica za petkov plesni večer z The Coquette Jazz Band: 10 EUR (vstopnico kupite na dan dogodka na licu mesta)

Vstopnica za sobotni plesni večer z The Coquette Jazz Band, nastopi in tekmovanji: 15 EUR (vstopnico kupite na dan dogodka na licu mesta)